• Delovni čas PON - PET 9:00 - 19:00
    SOB 09:00 - 13:00
    NED zaprto

O nas

DRUŽINSKO
PODJETJE


V Optiki Rugel smo očalarji po prepričanju. Očala so preprosto naša strast! Z neustavljivo energijo že 25 let skrbimo za oči svojih strank in zelo smo ponosni, da se stranke k nam vedno znova vračajo. Eden najpoglavitnejših razlogov za zvestobo naših strank je zagotovo osebni pristop na vseh področjih. Tako na področju strokovnih pregledov in svetovanju kot tudi na področju končne izdelave. Smo namreč eni redkih, ki sami izdelujemo dioptrijska očala.

Zakaj bi se vi morali ukvarjati s stvarmi, ki jih za vas lahko opravimo mi? Za vas redno spremljamo nove trende na področju tehnološkega razvoja in modnih trendov. Da pa vam olajšamo končno odločitev, za vas opravimo predizbor tistih očal, za katera smo prepričani, da vam bodo ustrezala v vseh pogledih.

EKIPA

Verjamemo v moč ekipe. Naša panoga zahteva uigrane člane tima, ki se dopolnjujejo in razumejo pravila do najmanjše potankosti. Le tako lahko ostanemo v igri. Le tako lahko dobimo od svojih strank aplavz, ki ga vedno znova sprejemamo s ponosom.

OPTIKA

NOVICE

Z očali za vid na kolo?

Težave z vidom tudi pri športnih aktivnostih ne bi smele biti razlog za pomanjkljivo zaščito pred soncem ali za izpuščanje določenih športov.

Kdaj prvič na pregled oči?

Redni očesni pregledi so zelo pomembni za vzdrževanje čistega vida, lažje učenje in ohranitev vida za celo življenje.

Kaj je digitalni stres?

Ste že slišali za izraz digitalni stres in kaj ga pravzaprav sploh povzroča? Gre za odziv na tehnologijo, ki predstavlja ogromen del naših življenj, in modro svetlobo, ki jo digitalne naprave oddajajo.